.

Wij prijzen ons gelukkig met een groot en gevarieerd klantenbestand.

Met vele van onze klanten onderhouden wij zelfs een langjarige relatie, iets waar we trots op zijn. Het betekent, onder meer, dat we ons werk hebben gedaan zoals we het te allen tijde wíllen doen: tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Behalve voor particulieren werken wij voor gemeenten en enkele grote organisaties, zoals Mooiland Vitalis en Zeilstra Beheer B.V.

Mooiland Vitalis is onderdeel van Mooiland, een woningcorporatie met circa 27.000 woningen, verspreid over 160 gemeenten in heel Nederland. Namens Mooiland Vitalis onderhouden wij een groot aantal woningen in Noord-Nederland. Voor Mooiland-huurders staan wij 24 uur per etmaal klaar. Net als voor andere particuliere klanten.kees_en_john

Daarnaast onderhouden wij in Noord-Nederland diverse panden van Zeilstra Beheer B.V. Dit particuliere beheerkantoor verzorgt vast-goedbeheer voor particuliere opdrachtgevers en institutionele beleggers. Zeilstra Beheer B.V. verhuurt woningen, winkelpanden, opslag- en kantoorruimte in alle grote Nederlandse steden.  

Van oudsher telt onze klantenkring vele agrariërs. Zoals u weet, is het aantal agrarische bedrijven in de loop der tijd afgenomen, maar nog steeds geniet Bouwbedrijf Swart het vertrouwen van enkele tientallen boeren.